НајновијеРегион

Aбазовић: Рука правде је кренула, наjбоље тек слиједи

У првих 100 дана Владе Црне Горе ухапшено је 68 лица, међу којима бивши министри, посланици, градоначелници, државни секретари, локални секретари, директори управа, директори агенција, изјавио је данас потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић и нагласио да “најбоље тек слиједи”.

Абазовић је у видео-поруци у оквиру кампање “Потписујем” истакао да је најважније да је рука правде коначно кренула.

Нагласио је да је реформисана Управа полиције, смијењен је комплетан менаџемент, да је реформисана Агенција за националну безбједност, доведени су нови људи, стари су процесуирани за нерегуларности које су радили.

„Откривене су велике, вишемилионске афере које тек треба да добију епилог. Али то није крај, најбоље тек слиједи”, поручио је Абазовић.

Он је истакао да Влада има велику подршку међународне заједнице.

„Водићемо најсложнију операцију у држави и сматрамо да ће дистрибуција правде у Црној Гори бити значајно боља него што је сада. Имамо велику подршку међународне заједнице и Влада је доказала да се може радити апсолутно другачије у односу на претходни период”, закључио је Абазовић.

Влада Црне Горе саопштила је 12. марта да је реализовала видео-кампању “Потписујем”, како би боље представила учинке у појединим ресорима у првих 100 дана на дужности, као и даље планове.

Извор: Танјуг/Вијести