НајновијеСпортФоча

Звезда позива навијаче на дружење- у Фочу стиже црвено-бијели караван

Након што је ове године прокрстарио широм Републике Српске, “Звездин караван”, у уторак, 24. септембра, стиже и у Фочу, на велику радост бројних навијача овог клуба.

Један од организатора каравана Синиша Божовић, који је у Црвеној звезди задужен за догађаје и традицију, за Радио Фочу каже да у мисији ширења “зездаштва” годинама обилазе градове у региону.

“Дакле не само у Србији, већ свуда где има црвено-беле крви, а има је доста и веома широко. Учлањујемо људе у наш клуб, дружимо се са њима, имамо доста апликација у којима се посетиоци нашег каравана забаве, а посебно је то интересантно за дечицу, наше будуће навијаче”, каже Божовић.

У оквиру “Звездиног каравана” навијачи обично имају прилику да се фотографишу са најзначајнијим  трофејима клуба из Љутице Богдана.

“Нека то буде мало изненађење, нека дођу, у сваком случају биће то веома интересантно, има ту доста игрица за децу, има доста размене мишљења, емоција, што нам је и те како важно, у сваком случају гарантујемо незаборавно дружење, пре свега за наше малишане који ће сасвим сигурно кући отићи са великим црвено-белим осмехом”, увјерава Божовић.

Божовић напомиње да је свим звездашима велика част што ће Фочак Раде Крунић вечерас заиграти у Лиги шампиона у црвено-бијелом дресу.

Крунић је однедавно првотимац Звезде, гдје већ деценијама са успјехом ради још један познати Фочак Зоран Аврамовић, идејни творац Међународног турнира “Фудбал френдс”.

Овај престижни омладински турнир се већ 18 година одржава у Фочи, а на њему редовно учествују Звездини омладинци.

“Зоран носи велику звездашку енергију, а исто тако и велику емоцију и љубав према Фочи и то несебично шири на сваком кораку. Он је своју замисао о том дивном турниру пласирао у Фочи, што је изузетно. Његова фудбалска мисија није мала, на сваком кораку не заборавља да помене своје корене и то са оном његовом великом енергијом, ентузијазмом и оптимизмом који шири свуда око себе”, рекао је Божовић.

Караван у Фочу стиже дан након “Вечитог дербија” са Партизаном.

“Уколико нас време послужи бићемо на главном градском тргу, уколико буде лошије време бићемо у  градској хали и то у периоду од 18.00 до 21.00 час”, најавио је Божовић дружење са Фочацима.

Извор: Радио Фоча

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *