НајновијеСпортФоча

Фочанско коло Николе Јокића и на америчкој телевизији (ВИДЕО)

Коло у којем игра Никола Јокић, снимљено у фочанском Рафтинг кампу ДМД, стигло је и до популарне америчке телевизије ЕСПН, која је дио емисије „НБА тудеј“ посветила српском кошаркашу, преноси портал Б92 спорт.

У емисији је гостовао бивши НБА кошаркаша Кендрик Перкинс, који је на шаљив начин прокоментарисао весеље Николе Јокића док игра коло после рафтинга на ријеци Тари.

“Гледала сам овај видео седамнаест пута”, рекла је водитељка Малика Ендруз, након чега је питала Перкинса да ли би могао да игра на исти начин, преноси Б92 уз објаву исјечка емисије телевизије ЕСПН.

“Рећи ћу ти ово, да сам добио уговор од 300 милиона, и те како бих играо. Погледајте га”, рекао је Перкинс.

Малика је додала да је Јокићев плес тренутно најзанимљивији тренутак љета- хајлајт, на шта се новинар Брајан Виндхорст надовезао: “Његов уговор је ‘хајлајт‘ љета”.

Никола Јокић провео је, другу годину заредом, дио одмора у Рафтингу кампу ДМД у Фочи, гдје је уживао у спуштању узбудљивим брзацима Таре и Дрине, а непосредно након потписивања новог уговора са Денвером, вриједног 270 милиона долара, што је рекордан износ у историји кошарке.

Извор: РФ