НајновијеСпортФоча

Спорт ДЦ: Модричи пресудио Мојовић, али Дејан

Фудбалери Сутјеске су се вратили на побједничку стазу и уздигнута чела напустили стадион „Др Милан Јелић“ у Модричи.

Након убједљиве побједе у прошлом колу над екипом Борца, стигао је тријумф и против Алфа Модриче, што је знак да су изабраници Миљана Радановића превазишли кризу из уводних мечева са старта прољећне полусезоне и поново су међу екипама из самог врха табеле.

Истина, нису више међу главним кандидатима за освајање титуле, иако су по завршетку јесењих дешавања у прволигашком каравану Републике Српске били у најужем кругу за првака, али ће сигурно до краја првенства бити тврд орах за све противнике.

Одиграли су фудбалери Сутјеске занимљив сусрет у Модричи, иако је домаћи тим имао предност, Фочански фудбалери су успјели да направе преокрет и стигну до нова три бода. Један од најзаслужнијих за тријумф у овом сусрету је био млађани Дејан Мојовић , одиграо је одлично цијелу утакмицу постигао побједоносни погодак за свој тим .

„Одиграли смо врло добро против Алфа Модриче. Потпуно заслужено смо стигли до побједе, у првом дијелу смо имали своје прилике које нисмо реализовали, а онда су домаћи играчи почетком другог полувремена искористили нашу несмотреност у одбрани и стигли до вођства. Није нас то обесхрабрило, наставили смо са нападима ,били смо бројчано надмоћнији, јер је један играч Модричана морао раније у свлачионицу ради искључења. Брзо смо изједначили преко Арбиње, а онда је у финишу утакмице услиједио брз контранапад у коме сам се одлично снашао пред домаћим голом и послао лопту у мрежу. Много ми значи овај погодак за самопоуздање као и сваком младом играчу, а овај гол још више добија на значају јер је одлучио утакмицу и донио нам важне бодове. Морам истаћи и да ми је ово трећи погодак у четири последња сусрета и надам се да ту нећу стати. Алфа Модрича се показала као добар домаћин и желим им све најбоље у наставку шампионата, а прије свега да сачувају прволигашки статус”, закључио је млади Дејан Мојовић коме се предвиђа блистава фудбалска будућност .

Извор: Спорт ДЦ