ДруштвоНајновијеФоча

СДС Фоча: Подјелом пакетића честитали празнике најмлађим суграђанима

Дјечији осмијех и дјечија радост су непроцјењиве вриједности и дају нам задатак да наставимо радити како би створили боље услове за њихово одрастање у Фочи и Републици Српској, истакнуто је на синоћној додјели новогодишњих пакетића коју је организовала Општинска организација Српске демократске странке у Фочи, за дјецу чланова и симпатизера.

Поклонима и празницима највише се радују најмлађи. У дружењу са Деда Мразом нису крили своје емоције али ни жеље. Пред Деда Мразом рецитовали су новогодишње пјесмице, а уз игру и плес испратили су 2021.годину.

Општинска организација Српске демократске странке у Фочи подјелом 70 поклон пакетића за дјецу својих чланова и симпатизера  жељела је да малим знаком пажње увелича новогодишње и божићне празнике, рекао је предсједник Младих ОО СДС Фоча и одборник локалног парламента Душан Бодирога.

„Одлучили смо да на овај начин увеличамо прославу празника нашим најмлађим суграђанима, дјеци чланова и симпатизера Српске демократске странке. Желимо њима и њиховим родитељима пуно здравља и среће. Пожељели смо дјеци  да слушају своје родитеље, те да чувају своју традицију и обичаје и то ће бити  гарант нашег опстанка овде“, рекао је Бодирога.

Игра, плес, музика и рецитације најмлађих најљепши су начин да се уђе у нову годину, рекли су у Општинској организацији СДС Фоча.

Извор: Радио Фоча