ДруштвоНајновијеФоча

ОО ПДП Фоча позива све политичке субјекте на фер кампању

Општински одбор Партије демократског прогреса Фоча упутио је отворено писмо редакцији Фочанских новости поводом оштећења на њиховом рекламном билборду.

Писмо преносимо у цјелини:

„Најоштрије и јавно осуђујемо скрнављење билборда ПДП-а који се претходних дана десио у Фочи.

Скрнављење билборда ПДП-а постављених на плаћена и прописана мјеста за оглашавање у Фочи сматрамо вандализмом и чином немоћи оних којима смета политичка конкуренција и оних којима сметају разумне и цивилизоване поруке које грађанима и бирачима у Фочи упућује ПДП.

Они који у ова тешка и неизвјесна времена не знају што још обећати грађанима и бирачима у Фочи а шта већ нису у претходним циклусима, најбоље своје поруке шаљу скрнављењем туђих билборда и ваљда мисле да ће тако задобити изгубљено повјерење грађана или спријечити грађане у Фочи да повјерење на предстојећим Изборима укажу новим, храбрим и поштеним кандидатима опозиције.

ПДП позива све актере који учествују у предизборној кампањи за предстојеће изборе у Републици Српској на фер, коректну и цивилизовану кампању, у којој ће доминирати програми и рјешења за излаз из садашњег тешког стања и безнађа у којем се Република Српска данас налази, а не вандализам, преваре и обмане, које су обиљежиле почетак кампање у Фочи.”