ДруштвоНајновије

Дјед и унука из Фоче дошли на Српска опен да виде Новака Ђоковића

Дјед и унука, Ненад и Миа Вуковић допутовали су у Бањалуку из Фоче како би погледали мечеве на Српска опену али и упознали најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића.

 
Миа је, занимљиво, шампионка Републике Српске управо у тенису и то у категорији до 10 година. Ту титулу је освојила прошле године.

Каже да јој је тенис одувијек био највећа жеља, те да га је почела тренирати, између осталог и због Нолета.

“Тенис сам почела тренирати са пет година. Тенис ми је баш лијеп спорт, много ми се свиђа. Од тенисера највише волим Новака Ђоковића”, рекла је Миа за “Независне новине”.

Њеном дједу Ненаду није био проблем да са унуком превали неколико стотина километара од Фоче до Бањалуке, јер се, како каже, прилика да се види Новак Ђоковић, ријетко добија.

“Дошли због мало да све ово посјетимо и увјеримо се колико је заиста лијепо. Надамо се да ћемо виђети Новака и да ћемо се ако буде шансе сликати са њим”, каже Ненад.

Вуковићи нажалост немају карту за централни терен, на коме ће данас играти Ноле, али како истичу, погледаће бар неки од мечева који су на другим теренима гђе такође наступају српски тенисери.

“За централни немамо карту, за ове имамо. Надамо се да ћемо успјети доћи до Ђоковића јер је унуци велика жеља да га упозна”, казао је Ненад.