ДруштвоНајновијеФоча

Дародавци из aуто-праонице „Славица“ пакетићима обрадовали фочанске малишане

Како би увеличали празничну атмосферу у Фочи и оживјели дух прославе Православне нове године, дародавци из Самоуслужне ауто-праонице „Славица“ синоћ су на Тргу краља Петра у Фочи подјелили 200 новогодишњих пакетића.

Ово је други пут да су обезбиједили пакетиће, а како су рекли за Радио Фочу трудиће се да и наредних година на овај начин увесељавају фочанске малишане: „Циљ нам је био да обрадујемо што више малишана. Синоћ се створила гужва и наредне године се морамо мало боље организовати. Иако су пакетићи били намјењени најмлађима, нисмо хтјели да правимо разлику међу дјецом. Надам се да сви имају разумијевања, велики је број заинтересоване дјеце за пакетиће, и наредних година подјела треба да иде по неком уходанијем редослиједу“, рекли су из ауто-праонице „Славица“.

Пакетићи су првенствено били намјењени најмлађим суграђанима, а синоћна велика посјећеност показала је да је потреба за пакетићима већа. Како су рекли из Самоуслужне ауто-праонице „Славица“ трудиће се да наредне године обезбиједе већи број пакетића како би обрадовали више малишана.

Извор: Радио Фоча