ДруштвоНајновијеФоча

Ватромет музике и позитивне енергије другог дана ОК феста

Хиљаде посјетилаца, феноменална атмосфера и несвакидашња природа, уз  регионалне музичке звијезде обиљежили су други дан “Нектар ОК Феста” на Тјентишту.

Уз ди-џејеве Младена Томића и Alexander G, крај базена започео је други фестивалски дан. Било је и оних који су жељели да дан започну у нешто мирнијем амбијенту, те су то учинили у оквиру програма Јога бај Сара.

ОК камп је сваке године епицентар најбоље забаве и одличног провода. Овај пут за то су се побринули Едо Мајка и Лет 3, који су публику расплесали и атмосферу у кампу довели до усијања.

-Био сам овдје више пута. Ово је одлично. Тјентиште је јако битна тачка за све народе ових простора, и јако ми је драго што је овај фестивал баш овдје смјештен. Овај фестивал доноси позитиву, нешто добро, и наду у нове нараштаје- изјавио је ово пун емоција Едо Мајка, којем ово није први наступ на овом фестивалу.

Главна бина је другог фестивалског дана била резервисана за највеће звијезде у регији. Први је на бину изашао дубровачки бенд „Сајлент“ који је направио заиграно романтичну атмосферу на самом почетку.  Ок публика је и овога пута отвореног срца дочекала „Urban & 4“, а Тјентиштем су одјекивале мелодије с њиховог последњег албума које је ова публика чула премијерно.

Дамир Урбан поново одушевљен фестивалом на Тјентишту.

-Морате знати да ми долазимо из Ријеке овдје и сваки пут кад долазимо, нама ово није само фестивал, ми кренемо дан раније и уживамо у свему што прођемо успут, у свим градовима и крајолицима, нама је то једна огромна авантура а концерт је само круна тог путовања- изјавио је Дамир Урбан.

Нено Белан и Фјуменси направили су праву ретроспективу пјесама уз које су одрастале многе генерације, а публика је хорски пјевала хитове који су на тренутак донијели дашак мора.

-Част и задовољство ми је што смо позвани да будемо дио овог фестивала, фестивал је фантастично организован, на високом професионалном нивоу. Први пут сам на овом подручју, импресиониран сам природом, цијели овај крај је предиван-изјавио је Нено Белан.

За крај друге вечери фестивала на бину је изашла најуспјешнија музичка сензација у регији „Дубиоза колектив“, којима ово није први наступ на фестивалу.

-Нама је супер видјети како фестивал расте из године у годину, то је оно што смо ми примијетили, а свирамо на јако много фестивала. Уз ресурсе које имају, људи раде стварно добар посао- рекао је Ведран Мујагић, гитариста Дубиозе колектив.

-Нама је супер видјети како фестивал расте из године у годину, то је оно што смо ми примијетили, а свирамо на јако много фестивала. Уз ресурсе које имају, људи раде стварно добар посао- рекао је Ведран Мујагић, гитариста Дубиозе колектив.

У ОК кампу уз Младена Томића, Alexander G и Леу Добричић, најиздржљивија публика дочекала је још једну зору на Тјентишту. Љубитељи седме умјетности у оквиру ОК Синема зоне имали су прилику да под ведрим небом погледају пројекцију филма “Викторија 15”.

И трећи фестивалски дан започиње у одличном ритму. Публика ће енергију одржати на САРА ОК самер бини уз Дејана Миличевића и Марину Карамарко.  Мали предах услиједиће у ОК Бук зони гдје ће Сергеј Трифуновић промовисати своју књигу “Стовариште”.

За завршетак дневног програма у ОК кампу задужени су М.О.Р.Т. и Војко В. У завршници фестивала на главној бини публика ће уживати уз Зостер, Психомодо Поп, С.А.Р.С. и Кирила Џајковског.  

Осми Нектар ОК Фест затвориће Дејан Миличевић и Марина Карамарко на ОК Афтер Партију.

Извор: РФ