НајновијеРепублика Српска

Чубриловић позвао Изетбеговића и Човића да се обрате на посебној сједници НСРС

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је данас позивно писмо предсједнику СДА Бакиру Изетбеговићу и предсједнику ХДЗ-а БиХ Драгану Човићу да присуствују и обрате се на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске, која ће бити посвећена разматрању актуелне политичко-економске ситуације у Босни и Херцеговини.

„Имам изузетну част да Вас позовем да присуствујете и обратите се на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске, коју ћу заказати за 1. фебруар 2022. године, а која ће бити посвећена разматрању актуелне политичко-економске ситуације у Босни и Херцеговини“, наводи се у позивном писму предсједницима СДА и ХДЗ-а БиХ.

„Увјерени смо да би Ваше учешће на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске дало значајан допринос развијању дијалога и изналажењу најприхватљивијих рјешења за Босну и Херцеговину“, истиче се у писму предсједника Народне скупштине Републике Српске Недељка Чубриловића, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске. 

Незванично сазнајемо да ће сједница Колегијума НСРС бити одржана у петак, 28. јануара.

Извор: РТРС