НајновијеФочаХроника

Фочак ухапшен због физичког напада

Полиција у Фочи ухапсила је лице чији су иницијали Ц.А. из Фоче због основа сумње да је починило кривична дјела угрожавање сигурности и тјелесена повреда.

Како је саопштено из фочанске Полицијске управе, Ц.А. је лишен слободе јуче.

Ухапшени се сумњичи да је након што је дошао пред врата породичне куће у власништву Фочака М.В,  упућивао пријетње по живот и тјело њему и члановима његове породице, те га потом физички напао.

-Патрола полиције је на лицу мјеста затекла оба лица како се физички обрачунавају, те им издала законско наређење да прекину са истим. Лица су алкотестирана, а код  Ц.А. је утврђено да има 1,40 грама по килограму алкохола у организму-наводи се у саопштењу.

Полицијској станици Фоча јуче је пријављено и нарушавање јавног реда и мира, када је физички нападнуто лице чији су иницијали В.Н. из Требиња.

-Приликом боравка у једном угоститељском објекту у Фочи В.Н. је физички нападнут од стране лица чији су иницијали П.Д. из Фоче. Полицијски службеници су одмах интервенисали, пронашли лице П.Д,   уручили му прекршајни налог због прекршаја  из области јавног реда и мира и лишили га слободе-стоји у саопштењу Полицијске управе Фоча.

Алкотестирањем је утврђено да је П.Д. имао 2,53 грама по килограму алкохола у организму, након чега је до отрежњења задржан у просторијама Полицијске управе.

Извор: РФ