НајновијеФочаХроника

Упућивао пријетње по живот и тијело полицијском службенику

Полицијски службеници предузимају све мјере и радње у вези са кривичним дјелом угрожавање сигурности за које се сумњичи Фочак чији су иницијали К.Ф, који је у ноћи између недјеље и понедјељка, 2. и 3. маја, тачније око 00,10 часова, у просторијама Полицијске станице Фоча упућивао пријетње по живот и тијело дежурном руководном раднику, саопштено је из фочанске Полицијске управе.

Полиција је претходно, око 23,05 часова, привела лица К.Ф. и М.М. из Фоче, која су након урученог прекршајног налога ометала полицијске службенике у вршењу јавне функције и оглушили се о законито издато наређење полицијских службеника  да престане са радом угоститељски објекат у којем су боравили, а потом су вријеђали патролу  полиције.

Лица су алкотестирана и код  К.Ф. утврђено је 1,72 г/кг присуство алкохола у организму , а код М.М. утврђено 2,88 г/кг алкохола у организму, након чега су и лишени слободе, наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је овластио фочанску полицију да преузму мјере и радње на документовању кривичног дјела угрожавање сигурности.

Извор: Радио Фоча