ДруштвоНајновијеФоча

Удружење грађана “Бјелава” у акцији чишћења обале ријеке Ћехотине

Удружење грађана „Бјелава” у сарадњи са радним водом Општине Фоча данас је организовало акцију чишћења обала ријеке Ћехотине.

„Акција уређења обале ријеке Ћехотине у организацији УГ „Бјелава” заједно са радним водом Општине Фоча је почела данас 31.03, биће настављена и сутра, као и у наредном периоду када то временски услови буду дозвољавали. Искористићемо ову прилику да позовемо све грађане да нам се прикључе да уредимо обалу ријеке и не дозволимо да центар нашег града изгледа као ругло”, речено је из УГ „Бјелава”.

У данашњој акцији очишћена је обала Ћехотине од ушћа Ћехотине у Дрину до моста који се налази код Основне школе „Свети Сава”.

„Са чишћењем смо почели на овој локацији како би на овај начин показали нашим најмлађим како треба чувати околину и да не треба бацати смеће на мјестима гдје то није предвиђено”, додају из УГ „Бјелава”.

Такође, удружење исту акцију организује и сутра, 01.04. и позивају све грађане да се прикључе акцији и допринесу љепшем изгледу нашег града како је претходно и наведено.