НајновијеФочаХроника

Три лица повријеђена у судару на Пријеђелу

На магистралном путу Фоча-Гацко у мјесту Пријеђел у општини Фоча у судару два возила којима су управљали возачи из Београда и Новог Сада једно лице је теже, а два лакше повријеђено, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Повријеђена лица су након указане љекарске помоћи у Универзитетској болници Фоча самовољно напустила ову здрвствену установу.

До несреће је дошло јуче у 11,40 часова, када је возило „застава 10“, којим је управљао Д.И. из Београда прешло у суротну траку и сударило се са возилом „голф 7“, које се кретало из супротног смјера, а којим је управљао Б.Ј. из Новог Сада.

Теже је повријеђен путник Ј.Б. у возилу „голф 7“, а лакше возак Б.Ј. и сувозач М.Б.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча,  а обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу документовања ове саобраћајне незгоде.

Магистрални пут од Фоче до Тјентишта, преко превоја Пријеђел, изузетно је опасна путна дионица са уским коловозним тракама, бројним кривинама и неравнинама на коловозу.

Извор: Радио Фоча