ДруштвоНајновијеФоча

Срђан Драшковић изабран за новог предсједника ОО Уједињене Српске

Срђан Драшковић изабран је за предсједника Општинског одбора Уједињене Српске у Фочи. На изборној скупштини Одбора истакнуто је да ће у фокусу будућег рада ове партије у Фочи бити развој локалне заједнице, грађанске иницијативе, спречавање одласка младих.

Енергија свих у Уједињеној Српској у Фочи биће усмјерена на омладину, пензионере, потенцијалне инвеститоре, образовање и културу, поручио је Драшковић.

-Очекујемо да доста радимо, покушамо да помогнемо развоју Фоче и цијеле Српске, посебно у оним областима у којима имамо своје кадрове. Потрудићемо се да будемо што присутнији у народу, да доведемо инвестиције-рекао је Драшковић.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да ће Драшковићева енергија и искуство допринијети развоју Фоче, али и читаве Херцеговине. Навео је да мале општине захтијевају посебну бригу и да се стратегија развоја Уједињене Српске заснива на развоју малих средина.

-Капитални пројекат овдје који мора бити ријешен јесте путна комуникација Фоча – Сарајево и Фоча – Требиње. Надамо да ћемо у томе бити добар замајац и да ћемо имати велико разумијевање коалиционих партнера-рекао је Стевандић.

Стевандић је изразио очекивање да ће нови људи у Уједињеној Српској оснажити странку и припремити се за наредне изборе.

Извор: Радио Фоча