НајновијеСпортФоча

Реми на Градском стадиону

Ни у трећем новосезонском покушају „Сућа” нажалост није стигла до тријумфа. Након два стартна пораза овај пут бод са стадиона покрај Ћехотине однијела је зворничка „Дрина”.

Иако је утакмица завршена најнепопуларнијим резултатом, гледаоци су ипак видјели солидну фудбалску представу са неколико повољних прилика. Домаћа екипа је имала зрелије шансе, али су и гости неколико пута озбиљно пријетили. Када се све сабере неријешен резултат је и најреалнији исход овог меча.

Већ у другој минути играч Дрине Илић се нашао у доброј прилици, али се голман Дабић није дао изненадити.

Четири минуте касније пријети и домаћи тим, Никола Мојовић је лијепо ушао по лијевој страни у казнени простор, асистирао Благојевићу који је главом шутирао преко гола.

Сутјеска је била близу поготка и у 32. минути кад се након корнера Виде Ивановић нашао у најбољој шанси на утакмици, али је шутирао покрај гола Зворничана.

Потом је у 34. минути услиједила одлична акција домаћина. Благојевић је аситирао Николи Мојовићу који је одлично шутирао, али је погодио стативу гостујућег гола.

Други дио утакмице је почео приликом за домаћи тим кад је капитен Мојовић непрецизно шутирао из слободног ударца.

У 52. минути гостујући играч Хаџиавдић се одлучио на шут са преко двадесет метара, а лопта је који центиметар поред десне стативе домаћег гола завршила у гол ауту.

Дрина је покушала и преко Алића у 55. минути, такође из велике даљине, а овај ударац је завршио преко гола Фочака.

Гости су били близу вођства у 78. минути, али центаршут Хаџиавдића у погодак није претворио Богдановић.

Финиш утакмице припада Сутјесци у 83. минути. Дејан Мојовић је одлично шутирао, лопта је ишла у доњи десни угао гола Дрине, али се фантастичном интервенцијом истакао голман Зворничана Марковић.

У 87. минути Благојевић је лијепо пронашао Николу Мојовића који је шутирао, али није и погодио мрежу Дрине. Последњи су пријетили гости, Илић је избио сам пред голмана Дабића који је пожртвованом интервенцијом спасио свој гол.

СУТЈЕСКА (Фоча) – ДРИНА (Зворник) 0:0

Стадион: Градски.
Гледалаца: 300.
Судија: Драган Жарић (Котор Варош).
Жути картони: В. Ивановић (Сутјеска), Марковић, Јокић, Андрић, Алић (Дрина).

Сутјеска (Ф) – Дабић, В. Ивановић, Д. Мојовић, Радовић, Н. Мојовић, Милутиновић, М. Ивановић, Михајловић, Благојевић, Самарџић, Ристовић (од 70. мин. Секулић)

Дрина (З) – Марковић, Марић, Јокић, Андрић, Алић, Хаџиавдић, Гаврић, Илић (од 90. мин. Делић), Јездић, Богдановић, Ћулум.

Играч утакмице: Игор Марковић (Дрина).

Извор: СпортДЦ