ДруштвоНајновијеФоча

Празничне радости у Миљевини

Дјед Мраз одлучио је да ове године посјети Миљевину и новогодишњим пакетићима обрадује најмлађе мјештане тог фочанског насеља. Стигао је на позив Удружења грађана „Миљевина“ и Мјесне заједнице, уз подршку Општине Фоча.

Послије више од деценије најмлађи Миљевци имали су прилику да се у свом насељу друже са Дједа Мразом. Уз честитке и лијепе жеље да буду здрави и срећни, омиљени дједица уручио им је празничне пакетиће.

Новогодишње пакетиће заједно су обезбиједили Удружење грађана „Миљевина“, Мјесна заједница и Општина Фоча.

-Пакетиће су добила 23 малишана предшколског узраста, надамо се да ће им овај гест доста значити, јер су сви били весели и раздрагани-рекао је Ранко Елез, предсједник Удружења грађана „Миљевина“.

Празничну атмосферу у Миљевини, поред локалне управе, удружења и Мјесне заједнице, подржали су и локални донатори.

-Коначно се и у Миљевини осјетила права празнична атмосфера. Начелник општине помогао нам је донацијом за пакетиће, док је овдашња трговинска радња „Ан Мар Сан“, односно власница Дена Божић, за малишане обезбиједила исто толико пакетића, тако да је 23 дјеце добило по два новогодишња пакетића. Захвалност свим донаторима који су нас подржали-рекао је Славенко Перишић, предсједник Савјета мјесне заједнице Миљевина.

Празничним радостима у Миљевини присуствовао је начелник општине Милан Вукадиновић.

Извор: Радио Фоча