НајновијеФоча

Погинуо пјевач Немања Вуковић

Пјевач Немања Вуковић (22) погинуо је синоћ на ауто-путу Шид – Београд, код Добановачке петље гдје је дошло до стравичне несреће.

Пјевач је слетио са пута и ударио у заштитну ограду, а он је, како се сумња, напустио возило и кренуо да пређе ауто-пут када је на њега налетио аутобус који се кретао из супротног правца.

“Непосредно прије језиве несреће настрадали Н.В. је имао незгоду када је аутомобилом марке фолксваген док се кретао из смјера Београда ка Шиду слетио са пута и ударио у заштитну ограду. Потом је, како се сумња, изашао из возила и покушао да као пјешак пређе траке ауто-пута намијењене за супротни смјер, односно из Шида ка Београду”, обајснио је извор Информера упознат са случајем.

Н.В. је од задобијених повреда преминуо убрзо пошто га је аутобус ударио. Смрт је констатовао љекар Хитне помоћи који је са својим тимом убрзо био на мјесту несреће. Ником није јасно из ког разлога је хтио да пређе на другу страну. Можда је био у стању шока или је нешто друго било у питању.

Немања је из Фоче, такмичио се у “Звездама Гранда’” са 18 година, након чега је његова каријера кренула узлазном путањом.

Извор: Информер