НајновијеСпортФоча

Пајевић послије три године напустио Сутјеску: Дошли су људи са којима ја не дијелим исто мишљење

Тридесетогодишњи голман Милош Пајевић није више чувар мреже Сутјеске из Фоче.

Послије три године Пајевић и Сутјеска настављају одвојеним путевима, а у разговору за наш портал он истиче да су то биле три лијепе године, али да су у посљедње вријеме у клуб стигли људи са којима не дијели исте погледе и мишљења, те да због тога одлази.

– Провео сам три лијепе године у Фочи и захвалан сам свим људима у клубу, својим бившим саиграчима што су ми то све омогућили. Неке ствари су се издешавале у посљедњих пола године, у клуб су дошли људи са којима ја не дијелим исте погледе и мишљења о фудбалу, тако да сам осјетио да више и не требам клубу и растали смо се, говори за наш портал Пајевић.

Посебно истиче капитена Николу Мојовића и тренера голмана Мирка Стојановића.

– Желим да се захвалим Николи Мојовићу који да је остао спортски директор, можда бих и ја остао даље у клубу. То је човјек који ми је омогућио све у клубу, на терену и ван њега и захвалан сам му на томе. Он је одлучио да престане обављати улогу спортског директора и тако да ми је то био аутоматски знак да завршим своју  епизоду у Фочи. Желио бих да се захвалим још тренеру голмана Мирку Стојановићу који је сјајан тренер голмана и сјајан човјек, што баш и не могу рећи за његове колеге у стручном штабу, а ово посљедње бих ставио под наводнике.

Наставља Пајевић даље на ту тему.

– Желим да истакнем једну занимљиву ствар, односно чињеницу. Ја сам био стандардан голман двије и по године, и у том периоду Сутјеска је била у горњем дијелу табеле и нити у једном тренутку није бринула око опстанка. Задњих пола године неки људи који су оскудни са знањем су одлучили да ја не треба да браним и исход свега је да је Сутјеска стријепила за опстанак до посљедњем минута сезоне, буквално. Но, сувишно је било шта рећи о садашњој гарнитури стручног штаба, изузев тренера голмана Мирка Стојановића, који је понављам изузетан и као човјек и као тренер.

Милош Пајевић је сада слободан у избору новог клуба, а у својој досадашњој каријери је бранио само за два, Гласинац и Сутјеску.

Извор: Спорт ДЦ