НајновијеСпортФоча

Омладинци Сутјеске у доигравању за најбољу екипу у РС

Фоча је већ одавно позната као место гдје се рађају фудбалски таленти. Велики је број познатих фудбалских имена који су пронели славу Сутјеске и градића на обалама Дрине и Ћехотне  широм светских меридијана. Под стручним вођством искусног фудбалског стручњака, Ранка Зеке Секулића стаса сјајна генерација фудбалских полетараца која је маестрално окончала надметање и окитила се шампионском титулом  Омладинске квалитетне лиге Републике Српске,  група Херцеговина. Слиједи им и доигравање за најбољу омладинску екипу  У15 у Републици  Српској.

Тренер Секулић је поносан на своје изабранике и сматра да ће већина од дечака који су наступали у протеклом првенству имати шта да покажу у будућности.

-Заиста можемо да будемо задовољни залагањем , играма и учинком комплетне екипе . Потврда је то одличног рада у омладинским погонима. Показали су своју надмоћност у свим сегментима  фудбалске игре, у тек завршеном првенству на простору херцеговачке регије. Импозантан скор од 11 победа и  једног пораза, 55 датих и само пет примљених голова , 33 освојена бода , осам више од другопласиране екипе Вележа из Невесиња су резултати за респект. Уз све то најбољи стрелац  са 16 погодака је Милутиновић, а на другој позицији је Драгичевић који је погађао противничке мреже 11 пута су такође чланови нашег тима. Једноставно смо доминирали и предстоје нам сусрети у доигравању. Већ у среду 16. јуна гостујемо код Славије, а реванш је три дана касније, у суботу,  на нашем стадиону покрај Ћехотине где ћемо  надамо се имати и подршку верних навијача. Вјерујемо у ове дечаке, мислим да ће и против Славије показати право лице,а потом и у завршници потврдити свој квалитет. Уз добру подршку управе клуба  која није недостајала ни до сада  сигурно је да Сутјеска неће  мора бринути за будућност –Закључио је Секулић.

Извор: Спорт ДЦ