НајновијеСпортФоча

Неријешен резултат између Сутјеске и Колине

Фудбалери Сутјеске одиграли су и други контролни сусрет у склопу припрема пред прољећну сезону, у прволигашком каравану Републике Српске.

По изузетно лијепом времену, необичном за ово доба године, противник изабраницима Миљана Радановића била је екипа федералног друголигаша НК Колина.

У изузетно интересантном сусрету виђено је шест погодака, а гости из Устиколине су се показали као изузетно чврст противник. Тренери оба тима могу бити задовољни јер су Сутјеска и Колина тек десетак дана у припремном процесу, а играчи су приказали завидну форму и борбеност.

Домаћи тим је стигао до предности у 5. минути када је одличан шут Николе Мојовића голман Османспахић накратко одбранио, а на одбијену лопту је натрчао Бошко Радовић и смјестио је у мрежу Колине.

У 22. минути, након прекршаја Миленковића у казненом простору Сутјеске, судија Милановић је показао на бијелу тачку, сигуран са 11. метара био је Шунтић.

Преокрет је у 42.минуту направио Беговић лијепим поготком за вођство гостију.

На истеку првог дијела сусрета досуђен је још један казнени ударац овај пут за домаћи тим, након играња једног од гостујућих играча руком у свом шеснастерцу , прецизан са бијеле тачке био је Никола Мојовић.

У другом дијелу тренер фочака, Радановић је дао прилику играчима из омладинских погона Сутјеске, који су добро парирали искуснијим играчима Колине.

Ипак гости су до новог вођства стигли у 74. минути након лијепе акције стријелац је био Половина.

И коначно у 82. минути, Владичић је убацио из корнера, а Филиповић је главом послао лопту у мрежу гостију из Устиколине за коначних 3:3.

Извор: Foča24.info