НајновијеСпортФоча

Мојовић: У дербију против Крупе интересују нас само три бода

У дерби утакмици 12. кола Прве лиге Републике Српске фудбалери Сутјеске сутра дочекују прошлогодишњег премијерлигаша екипу Крупе. У досадашњем дијелу такмичења обје екипе показале су квалитет и међу главним су кандидатима за јесењу титулу.

Гости из бањалучке мјесне заједнице Крупа на Врбасу други су на табели са 28 бодова и у Фочу долазе након првог пораза у прошлом колу против Слободе из Новог Града.

Фочаци су трећепласирани са 26 освојених бодова, у доброј су форми, а за пораз не знају од петог кола, када су једини пут поражени на гостовању Подрињу из Јање.

Капитен Сутјеске Никола Мојовић вјерује да ће наставити низ добрих резултата, те да ће у дербију остварити максималан учинак.

-Екипу Крупе познајемо и добро смо их анализирали. Током цијеле седмице одлично смо тренирали, тако да спремно дочекујемо утакмицу. Надамо се да ћемо уз помоћ наших вјерних навијача „Хавера“, који су на свакој утакмици наш 12 играч, освојити три бода-рекао је Мојовић.

Он је навео да екипу Крупе респектују, али да у Фочи нико осим Сутјеске није фаворит.

-Прихватамо улогу фаворита и тако ћемо се поставити од почетка утакмице. У овом дерби мечу интересују нас само три бода-истакао је Мојовић.

Тренеру Сутјеске Миљану Радановићу за утакмицу против Крупе на располагању ће бити сви играчи.

Утакмица се игра на Градском стадиону, од 16.00 часова.

Извор: Радио Фоча