НајновијеСпортФоча

Крунић: Радујем се сусрету са Звездом

Фочак Раде Крунић, фудбалер италијанског “Милана”, који је поникао у фочанској “Сутјесци”, изјавио је пред меч свог тима са “Црвеном звездом”, да никада није крио да је навијач београдских црвено-бијелих, али да ће покушати да је избаци из Лиге Европе.

Крунић ће сутра,  у првом мечу нокаут фазе Лиге Европе, бити дио црвено-црних против свог вољеног клуба.

Истиче да му је драго што долази у Србију и што ће поново заиграти на српској “Маракани”.

“Ја нисам никад крио да сам навијач „Црвене звезде“, али сам професионалац и покушаћу да побиједим и налажост да избацим Звезду из европског такмичења. Срећан сам што ћу играти на “Маракани”, што ћу доћи у Србију, што ћу осјетити тло Србије и “Маракане”. Мени то много значи, али сам професионалац, у Милану сам, Милан је мој клуб о ком сам такође сањао као мали”, рекао је Крунић, преноси Спутњик.

Како је истакао, сви у Милану знају да је пред њима важан задатак.

“Свјесни смо да је Звезда најбољи тим у Србији, свјесни смо противника са којим се сусрећемо, свјесни смо да морамо да се повратимо послије пораза од Специје“, навео је Крунић.

У овој сезони је одиграо 23 утакмице за Милан, на четири различита мјеста у тиму.

“Могу да мијењам позиције, све зависи од утакмице, могу и као дефанзивни везни, као спољни, као офанзивни везни… Свака утакмица је прилика за доказивање, ако добијем прилику покушаћу да је искористим на најбољи начин. Тренер ће одлучити да ли ћу играти, али сам спреман и радујем се што ћу имати прилику да будем ту”, закључио је Крунић.

Утакмица између „Црвене звезде“ и „Милана“ почиње у четвртак од 18.55.

Извор: Спутњик/Независне