КултураНајновијеФоча

Драган Маринковић Маца, са комедијом „Каква ти је жена, такав ти је живот“ наступа у Фочи

Драган Маринковић Маца одиграће своју хит комедију „Каква ти је жена, такав ти је живот“ на Тргу краља Петра у Фочи, у уторак 24. августа с почетком у 20.00 часова.

На љетној позорници у Фочи, публика ће имати прилику да ужива у причи о мушко-женским односима и суровој свакодневици с поучном поруком о томе како је љубав смисао живот.

Како су рекли у Градском позоришту у Фочи, које је и организатор догађаја, представа „Каква ти је жена, такав ти је живот“ натјераће вас на размишљање о себи и о свијету који вас окружује, јер ми смо генерације које не желе везу. Листамо по апликацијама у нади да ћемо пронаћи праву особу. Жељели бисмо наручити своју сродну душу преко интернета, читамо „Пет начина како да знаш да му се свиђаш“ и „Седам начина како да је освојиш“ мислећи да можемо програмирати особу за везу као пројект на интернету. Ипак, ми смо ти који не желе везу, стоји у опису представе.

Карте за сједећа мјеста су подјељење, саопштено је из Градског позоришта. У случају лоших временских прилика представа ће бити изведена у Градском позоришту.

Извор: Радио Фоча