ДруштвоНајновијеФоча

Добро здравље-новогодишња жеља Фочака

Пандемија вируса корона обиљежила је 2020. годину и промијенила животе људи. Година на измаку донијела је бројне изазове, проблеме, страхове, нове навике, удаљила људе, показала и најбоље и најгоре. Од наредне године Фочаци очекују и желе само једно-добро здравље, јер то је и најважније.

2020. годину грађани Фоче памтиће углавном по вирусу корона. Надају се скоријем крају пандемије и да ће се живот људи што прије нормализовати.

-Највећи утисак на ову годину оставила је пандемија вируса корона. Живот људи се доста промијенио у односу на раније године-сагласни су Фочаци.

Због прописаних мјера заштите од ширења вируса корона Фочаци ће улазак у ново љето дочекати у својим домовима. Организоване прославе Нове године неће бити на градском тргу, ни у угоститељским објектима, који ће уз епидемиолошка правила радити до 22.00 часа.

Изостаће и новогодишњи ватромет, због одлуке начелника општине Фоча да се средства планирана за организацију дочека Нове године преусмјере за куповину печеница социјално угроженима.

Извор: Радио Фоча