НајновијеСпортФоча

Добра атмосфера у редовима Сутјеске и након пораза од Олимпика

Након само три дана рада у зимском припремном процесу фудбалери фочанског прволигаша у Сарајеву су одиграли први контролни меч против премијерлигаша Олимпика. Иако су поражени резултатом 2:0 у редовима Сутјеске нема мјеста незадовољству. Наслућује се да ће Фочаци са овим саставом на прољеће играти важну улогу у прволигашком каравану Републике Српске.

Сутјеска је могла имати убједљиво водство у првом полуверемену када је у два наврата Мојовић добро асистирао Рашевићу, али искусни нападач Сутјеске није био прецизан из изгледних прилика.

Капитен фочака, Никола Мојовић је био расположен после овог контролног сусрета.

“Чињеница је да смо тек почели припреме, али исто тако је чињеница је да се моји саиграчи нису улежали у зимској паузи, очито се доста радило индивидуално. Пружили смо солидну партију против квалитетнијег противника који је уосталом члан елитне БиХ лиге. Прва постава је одиграла врло добро првих 70. минута утакмице и тек у финишу Олимпик је успио да реализује двије прилике и дође до тријумфа. Мислим да имамо квалитет на свим позицијама, уз све то намеће се и неколико играча из наших омладинских погона. Припреме су добро кренуле , имамо солидне услове и мислим да ћемо потпуно спремни дочекати почетак првенства у коме нам предстоји борба за опстанак , али сам и убјеђен да овај састав Сутјеске може још много више и боље”, истакао је Мојовић.

Извор: Foča24