НајновијеРепублика Српска

Вучић честитао Дан Српске: Живела Српска! Живела Србија!

Предсједник Србије Александар Вучић упутио је честитку предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић поводом Дана Републике Српске.

“У име грађана Републике Србије и у своје име, од срца Вам честитам Дан Републике Српске, уз најбоље жеље за добро здравље, срећу и сваки напредак. Година иза нас била је бременита бројним изазовима. Колико год да су били тешки, они су нас у исто време ојачали, окренули једне ка другима и показали да се на међусобном разумевању и солидарности темељи очување највиших људских и духовних вредности”, наводи се у честитки предсједника Србије.

Додаје се да су нам више него икада пре, потребни вера, јединство и снага како бисмо пребродили све последице пошасти која је уздрмала цео свет, али и још више енергије, наде и самопоуздања да бисмо наставили путем развоја и изградње стабилне будућности.

“Управо је очување мира и стабилности у Републици Српској, као делу Босне и Херцеговине, највећи подстицај за наставак наше чврсте и плодотворне сарадње и веза у економском, културном и сваком другом погледу. Зато ће Србија остати поуздани ослонац Републике Српске у свим добрим настојањима усмереним ка миру, општој добробити и бољем животу свих.

Још једном вам желим свако добро. Живела Српска! Живела Србија!”, наводи се у честитки председника Вучића.

Извор: Танјуг