ДруштвоНајновијеФоча

Вукадиновић: Божић да донесе мир у души, здравље и весеље у животу

Начелник општине Фоча Милан Вукадиновић честитао је Божић свим грађанима и грађанкама Фоче православне вјероисповијести.

-Свим грађанима Фоче, који прослављају Бадњи дан и Божић, желим обиље здравља, личне среће и успјеха, у нади да ће овај велики хришћански празник донијети међусобно разумијевање, поштовање и толеранцију-наводи се у честитки.

Вукадиновић је истакао да су празнични дани прилика да се окупимо око непролазних хришћанских вриједности.

-С обзиром на тренутну здравствену кризу, желим да радост празника проведете у породичној срећи и духовном благостању са својим најдражима, а у мислима са пријатељима и свим људима драге воље-поручио је Вукадиновић.

Вукадиновић је подсјетио да нас је претходна година добро научила да невоља изједначава људе, те додао да је зато важно да будемо јединствени и ослоњени једни на друге, како бисмо остварили заједничке циљеве за добробит и напредак цијеле друштвене заједнице.

-Претходну годину обиљежили су одговорност и солидарност, зато нека вам овај дан и  Божић донесу мир у души, здравље и весеље у животу. Мир Божији, Христос се роди-поручио је начелник Вукадиновић.

Извор: Радио Фоча