НајновијеСпортФоча

Влатко Чанчар нови члан “Борца” и репрезентације БиХ

Фочански одбојкаш Влатко Чанчар, донедавни члан одбојкашког клуба “Маглић”, позван је у кадетску репрезентацију БиХ за наступ на Балканском првенству у Албанији од 11. до 15. јула ове године.

Како је Радио Фочи рекао тренер “Маглића” Јованче Машић, селектор мушке кадетске репрезентације БиХ Мишо Марјановић саопштио је списак играча који ће играти на Блаканском првеству, а међу њима је и талентовани примач сервиса из Фоче Влатко Чанчар.

Чанчар је у протеклој сезони био један од најбољих играча фочанског прволигаша, а каријеру ће од наредне сезоне наставити у бањалучком “Борцу” са којим ће се опробати у Премијер лиги БиХ.

Фочански клуб организовао је недавно опроштајну утакмицу за Чанчара на којој су му поклонили урамљени дрес “Маглића” са његовим именом и ручни сат.

“Кроз све ове године, Влатко је показивао неизмјерну љубав и велико поштовање према овом спорту и сасвим заслужено остварио овај успјех. Његови саиграчи, као и чланови нашег клуба Влатку су уручили поклон као мали знак пажње који ће га увијек подсјећати на клуб у коме је поставио темеље и који ће увијек бити ту за њега” навели су из “Маглића”.

Новопеченом репрезентативцу, матични клуб пожелио је много среће у наставку каријере и успјешне наступе за “Борац” и репрезентацију БиХ.

Извор: Радио Фоча