ДруштвоНајновијеФоча

Видимо се на Тјентишту на седмом ОК фесту

Седми Нектар ОК фест на Тјентишту, који је прошле одгођен за ову годину, због мјера заштите од заразе, почеће у петак, 13. августа и трајаће до недјеље, 15. августа, а они који се у посљедњи час одлуче да дођу моћи ће на рецепцији фестивалског кампа да купе ОК камп комплет- улазнице за сва три дана и мјесто за шатор по цијени од 40 КМ, саопштили су данас организатори.

Фестивалски камп отвара се у четвртак, 12. августа у 12.00 часова, а посјетиоце и ове године очекује мноштво садржаја – поред богатог музичког програма ту су и промоције књига, филмске пројекције, рафтинг ријеком Таром, планинарске шетње и посјета неким од најљепших видиковаца у Националном парку „Сутјеска“.

Првог дана, у петак, 13. августа, на главној бини наступиће Ван Гог, Горан Баре и мајке, Бркови и Мореуз, а претходно ће у ОК кампу у оквиру дневног програма посјетиоце забављати Лав хантерс и Мортал комбат.

У суботу, на главној бини свираће Бајага и инструктори, ТБФ, Буч Кесиди и Ху си, а на бини у кампу  Марчело и Напети квинтет, те Атеист реп.

Посљедњег дана фестивала, у недјељу, 15. августа, публика ће уживати у свиркама Хладног пива,  Дарка Рундека, Канде, Коџе и Небојше, те Сопота на главној бини и Зостера и Ритма нереда на бини у ОК кампу.

Уз рокенрол, у понуди фестивала заступљена је и електронска музика, којом ће почињати и завршавати сваки дан- на љетној бини на базену и на афтер парти бини у кампу.

„Наоружајте се добрим расположењем, позитивном енергијом и љубављу, спакујте своју камп опрему и видимо се на Тјентишту“, поручују организатори.

Извор: Радио Фоча