НајновијеСпортФоча

Вечерас полуфинале Новогодишњег турнира

У полуфиналу Новогодишњег турнира у Фочи вечерас ће играти МДМ вин Невесиње против Е-спорта из Источног Сарајева и никшићки Кастел против домаће екипе Ике Брод.

Четвртфиналне утакмице, одигране синоћ пред пуним трибинама Градске дворане, биле су изузетно квалитетне и узбудљиве.

У првом мечу, МДМ вин Невесиње оправдао је улогу фаворита против ФК Стакорине, мада је екипа из Чајнича пружила одличан отпор. Било је 3:2 за Невесињце.

Други четвртфинални меч, у којем су се састале екипе Ике Брод и Плужине, донио је прегршт узбуђења са резултатским преокретима и драматичном завршницом.

Ике Брод је након првог полувремена водио 2:0. Плужине су у наставку изједначиле на 2:2, па су опет губиле 3:2, још једном изједначиле, па онда и повеле 4:3.

У самој завршници, уз велику подршку са трибина, Ике Брод  прво стиже до 4:4, а у посљедњој минути из казненог ударца, након шестог фаула, и  до великог тријумфа против старих познаника са турнира у Фочи, одличне екипе Плужина 5:4.

У преостала два чествртфинална сусрета није било много узбуђења. Никшићки Кастел је са високих 6:0 савладао своје суграђане, екипу Требјеса, док је сарајевски Е-спорт елиминисао домаћи Портус резултатом 4:0.

Прво полуфинале, између МДМ вин Невесиња и Е-спорта игра се у 19,30, а сат времена касније састају се Кастел-Ике Брод.

Извор: Радио Фоча