ДруштвоНајновијеФоча

БО Фоча: Реаговање поводом у јавности нетачних тумачења закључака Скупштине БО Фоча

Општинска Борачка организација Фоча реаговала је поводом, како су навели, у јавности нетачних тумачења закључака са посљедње сједнице Скупштине Борачке организације Фоча.

Из ове организације наводе да се закључак Скупштине о незадовољавајућој сарадњи са општинском администрацијом не односи на тренутну, већ на претходну извршну власт у Фочи.

„Због вјероватно ненамјерних погрешних тумачења појединаца желимо да појаснимо да се расправа о сарадњи Општинске Борачке организације Фоча и локалне власти односила искључиво на досадашњу извршну власт до краја 2020. године, која није испоштовала одлуку Скупштине општине Фоча о додјели 10.000 КМ за помоћ најугроженијим категоријама борачке популације”, саопштено је из Општинске Борачке организације Фоча.

У саопштењу се додаје да је Борачка организација Фоча са претходним властима имала врло коректне и добре односе у свим сегментима, осим што није испоштована одлука Скупштине општине Фоча о додјели 10.000 КМ за помоћ борачким категоријама, за шта, како кажу, нису добили образложење или тумачење.

Извор: Радио Фоча