НајновијеРегион

Абазовић: Смијенићемо Ђукановића ако прекрши устав

,,Враћањем на поновно гласање закона које је Скупштина усвојила 29. децембра дао је себи жути картон”, написао је Абазовић.

Црногорски предсједник Мило Ђукановић је враћањем на поновно гласање закона које је Скупштина усвојила 29. децембра ,,дао себи жути картон” и биће смијењен ако прекрши Устав, написао је потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић на Твитеру.

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић вратио је на поновно одлучивање све законе које је донијела Скупштина на сједници 29. децембра, међу којима је и Закон о измјенама и допунама Закона о слободи вјероисповијести.

На скупштинској сједници 29. децембра усвојени су и Закон о измјени закона о раду, Закон о измјенама и допунама закона о државним службеницима и Закон о допунама закона о здравственој заштити.

Посланици су усвојили тада и Закон о измјенама и допунама Закона о кредитним институцијама, Закон о измјенама Закона о санацији кредитних институција и Закон о измјенама и допунама Закона о фискализацији у промету производа и услуга.

Извор: Аваз